aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έρχεται ένας εξαντλητικός Ιανουάριος

ΑΕΚ: Έρχεται ένας εξαντλητικός Ιανουάριος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από τις 2 Ιανουαρίου αρχίζει ένας αγωνιστικός Γολγοθάς για την ΑΕΚ, η οποία μέσα σε διάστημα 32 ημερών θα δώσει συνολικά εννέα παιχνίδια. Επτά στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο και αυτό γιατί χρωστά και δύο εξ αναβολής με αντιπάλους την Πάφο και τον Απόλλωνα. Με απλά λόγια, κάθε 3,5 ημέρες η ΑΕΚ θα δίνει παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά η τεχνική ηγεσία και ο Αντόνι Ιραόλα για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να μη χαθεί άλλο σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα. Ο Γολγοθάς για την ομάδα της Λάρνακας αρχίζει από τις 2 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται κατά κάποιο τρόπο στις 3 Φεβρουαρίου.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο πρόγραμμα για να αντιληφθούμε τι περιμένει την ομάδα του Ιραόλα. Στις 2 Ιανουαρίου θα υποδεχθεί την Πάφο στον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής. Ανήμερα των Φώτων, στις 6 Ιανουαρίου δηλαδή, θα ταξιδέψει στη Λευκωσία για να αναμετρηθεί με την Ομόνοια και στις 9 του μήνα, ημέρα Τετάρτη θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στο ΑΕΚ Αρένα για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Στις 13 του μήνα υποδέχεται τον Ερμή και στις 16 Ιανουαρίου θα πάει στο «Αμμόχωστος» για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Η συνέχεια βρίσκει την ομάδα της Λάρνακας να ταξιδεύει στις 21 Ιανουαρίου στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα και στις 27 υποδέχεται την Ανόρθωση για την 18η αγωνιστική. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 30 του μήνα θα υποδεχθεί τη Νέα Σαλαμίνα για τον επαναληπτικό κυπέλλου και το πρόγραμμα – «φωτιά» ολοκληρώνεται στις 3 Φεβρουαρίου με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Το μεγάλο ζητούμενο και το μεγάλο ερωτηματικό για την ΑΕΚ, μέσα σε αυτό το διάστημα, είναι να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά όλη αυτή την πίεση που θα έχει, όλη την κούραση που αναπόφευκτα θα συναντήσει και να πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει για να μη χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ