aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έπαιζε με τη φωτιά και… κάηκε

ΑΕΚ: Έπαιζε με τη φωτιά και… κάηκε

Το καμπανάκι που ήχησε ο Καταλά στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή δεν ήχησε δυνατά στα αφτιά των ποδοσφαιριστών του, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν είχαν καλή παρουσία και αυτή τη φορά το πλήρωσαν. Η ΑΕΚ δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε σ’ ένα απαιτητικό παιχνίδι όπως ήταν αυτό με τον Άρη, με αποτέλεσμα να δεχθεί την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Φάνηκε από το προηγούμενο ματς με τον Εθνικό ότι, η ΑΕΚ δεν ήταν τόσο καλή όσο προηγουμένως έστω κι αν έφθασε στη νίκη. Προχθές όμως, σ’ ένα πιο δύσκολο ματς δεν ήταν το ίδιο. Η πρώτη ήττα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και την πρωτοπορία, οπισθοχωρώντας στη δεύτερη θέση, ενώ ο Άρης την πλησίασε στον ένα βαθμό.

Η ομάδα της Λάρνακας, πέραν του ότι δεν άρχισε καλά τον αγώνα, φάνηκε σαφώς επηρεασμένη και από την αποβολή του Λέντες στο 30’. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ έδειξε να τα έχει χαμένα και μπορούσε να δεχθεί κι άλλο γκολ. Όταν αντέδρασε, στην επανάληψη, δεν είχε τις λύσεις στο γκολ. Μάλιστα, από το 70’ και μετά το αριθμητικό μειονέκτημα έγινε πλεονέκτημα αφού αποβλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές του Άρη. Εντούτοις, δεν είχε απάντηση στο γκολ που δέχθηκε στο 37’. Κράτησε μπάλα και πίεσε τον αντίπαλό της, γυρόφερνε, αλλά μεγάλη ευκαιρία δεν έχασε. Της έλειψε η ηρεμία, αλλά και η φαντασία στο παιχνίδι της.

Πλέον, αυτό που θα μετρήσει για την ΑΕΚ, είναι πως θα διαχειριστεί την πρώτη της ήττα. Η διακοπή κρίνεται θετική, από την στιγμή που ακολουθούν και δύο ντέρμπι, με τον ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα» και με την ΑΕΛ εκτός έδρας. Ο Καταλά θα θελήσει να δουλέψει σε αδυναμίες που παρουσίασε η ΑΕΚ και θα επιδιώξει να μείνει η ομάδα του ανεπηρέαστη από την πρώτη της ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ