aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Εν αναμονή απαντήσεων

ΑΕΚ: Εν αναμονή απαντήσεων

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προχωρημένο στάδιο επαφών με ποδοσφαιριστές βρίσκεται ο Αρνάλ Κόντε, σχετικά με την επόμενη κίνηση ενίσχυσης της ΑΕΚ. Ο σύλλογος της Λάρνακας είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε δύο ακόμη μετεγγραφές. Ο ένας θα είναι σέντερ φορ, ο οποίος κατά προτίμηση θα δίνει και λύσεις ως πλάγιος επιθετικός αν χρειαστεί, και ο άλλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα κεντρικός αμυντικός.

Ο 40χρονος τεχνικός διευθυντής έχει ανοικτή γραμμή με τους στόχους που έχει ξεχωρίσει και πλέον αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στα αμέσως επόμενα 24ωρα. Ο Καταλανός είναι στο «τρέξιμο» για κλείσει τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ιδανικούς και ικανούς να κάνουν τη διαφορά για τους κιτρινοπράσινους. Ο Κόντε θέλει να αποκτηθούν παίκτες για τους οποίους θα είναι όσο γίνεται πιο σίγουρος για την αξία και την ποιότητά τους, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Προς το παρόν αποκτήθηκαν οι Αβραάμ Γκονσάλες και Μανουέλ Φερνάντεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ