aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Εμπιστεύτηκε, ήδη, 26 ποδοσφαιριστές

ΑΕΚ: Εμπιστεύτηκε, ήδη, 26 ποδοσφαιριστές

Μέσα σε πέντε μόλις αγωνιστικές, ο προπονητής της ΑΕΚ πρόλαβε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε 26 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Αριθμός, ασφαλώς, πολύ μεγάλος. Ο Νταβίδ Καταλά, με αυτόν τον τρόπο, φρόντισε να διατηρήσει πάντως σε εγρήγορση σχεδόν όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, δείχνοντας παραλλήλως το πόσο πολύ τους εμπιστεύεται. Επίσης, ο Ισπανός ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα και μέχρι ενός σημείου πειραματίστηκε, αφού έγιναν πάρα πολλές προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι.

Βεβαίως, ο χρόνος συμμετοχής ποικίλλει αναλόγως του πλάνου και της αγωνιστικής ιεραρχίας στο ρόστερ των κιτρινοπράσινων. Σύμφωνα με τα στατιστικά της ΚΟΠ, λοιπόν, μόλις τέσσερις έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 400 λεπτών και αναφερόμαστε στους Γκουστάβο Λέντες (479), Ιβάν Τρισκόφσκι (452), Ραφαήλ Μάμα (432) και Ακοράν Ρέγιες (423). Άλλοι τρεις ξεπέρασαν τα 300 λεπτά και πιο συγκεκριμένοι οι Χρβόγε Μιλίτσεβιτς (382), Ματ Ντάρμπισαϊαρ (340), Σιμπρανχίτ Θαντί (314).

Την πρώτη ενδεκάδα με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής συμπληρώνουν οι Κύπρος Χριστοφόρου (289), Ιωακείμ Τούμπας (288), Άνταμ Γκιούρσκο (287) και Ρομπάρτο Ροσάλες (248). Εν ολίγοις, ο Ισπανός κόουτς μοίρασε περίπου το καρπούζι στη μέση όσον αφορά στους νεοφερμένους παίκτες και σε αυτούς που συνεχίζουν από πέρσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ