aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δύο δικαιολογημένοι απόντες στην πρώτη

ΑΕΚ: Δύο δικαιολογημένοι απόντες στην πρώτη

Σηκώνουν μανίκια σήμερα στην ΑΕΚ. Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών και εργομετρικών τεστ το διήμερο που προηγήθηκε, οι κιτρινοπράσινοι βάζουν μπρος τις μηχανές καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι προπονήσεις επί κυπριακού εδάφους θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 Ιουλίου, όταν και η ομάδα της Λάρνακας θα αναχωρήσει για την Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Από τη σημερινή προπόνηση θα απουσιάσουν οι Κέναν Πίριτς και Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς, στους οποίους δόθηκε μια επιπλέον εβδομάδα ξεκούρασης, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με την Εθνική ομάδα της πατρίδας τους. Αμφότεροι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.

Εν τω μεταξύ, χθες επισημοποιήθηκε η απόκτηση των Βαλεντίν Ρομπέρζ και Φακούντο Σάντσες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις  και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας. Παράλληλα, ο Μάριος Τζιωρτζής υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Λάρνακας.

Από εκεί και πέρα, οριστικά στην Ουγγαρία και την πόλη Μεζοκόβεσντ θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ καθώς εκεί θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Τορπέντο Ζόντινο, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ