aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

ΑΕΚ: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΚ θέλουν να γυρίσουν δυναμικά τον τροχό. Στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό, η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, όπως είπε προχθές, περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να πρεσάρουν από ψηλά τον αντίπαλο και να επιβάλουν τον ρυθμό που θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Άχνας έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο παρουσιάζει μία καλή αγωνιστική εικόνα, κάτι που κρούει το καμπανάκι στους Λαρνακείς.

Εκτός επιλογών του Κύπριου προπονητή είναι οι Τομ Χέιτλι, Ιβάν Τρισκόφσκι, Νάντο Γκαρσία και Κάρλες Πλάνας, με τις απουσίες των δύο πρώτων να είναι ασφαλώς πιο σοβαρές. Στα θετικά για τον Αυγουστή  το γεγονός πως επιστρέφει ο Φλοριάν Τολεμές και θα αποτελέσει καλή επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Ο Τόνιο Ραμίρεζ αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Χουάν Τρουγιόλς, Μικέλ Γκονθάλεθ, Μάριος Αντωνιάδης, Θωμάς Ιωάννου στην άμυνα. Οι Ματίγια Σπόλιαριτς, Στεφάν Σπιρόφσκι στη μεσαία γραμμή και οι Ακοράν Ρέγιες, Ανδρέας Μακρής, Χοσέ Ναράνχο, Φλοριάν Τολεμές στη γραμμή κρούσης. Αυτοί θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο μίας ή δύο διαφοροποιήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ