aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Δεν θέλει να λοξοδρομήσει ξανά, για να κοιτάζει προς τα πάνω

AEK: Δεν θέλει να λοξοδρομήσει ξανά, για να κοιτάζει προς τα πάνω

Το «διπλό» εις βάρος της ΑΕΛ επανέφερε στον δρόμο των επιτυχιών την ΑΕΚ, που δεν θέλει να λοξοδρομήσει ξανά. Απόψε θα υποδεχτεί την Ανόρθωση, θέλοντας να κλείσει νικηφόρα τη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Ενδεχόμενο που θα της επιτρέπει να κοιτάζει ακόμα προς τα πάνω, ελπίζοντας σε «δώρο» από την ΑΕΛ απέναντι στον δεύτερο Άρη και σε σούπερ έκπληξη από την ουραγό Δόξα κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Προς το παρόν βρίσκεται εφτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και τέσσερις από τη δεύτερη θέση.

Διαφορετικά θα είναι υποχρεωμένη να χαμηλώσει προς τα κάτω το βλέμμα της, αφού θα την πλησιάσει στους δύο βαθμούς η αποψινή αντίπαλός της. Παραλλήλως, είναι πιθανό να την πιάσει στους 49 βαθμούς η Ομόνοια, αφού θα υποδεχτεί τον Οθέλλο, μα και να την αφήσει πίσω της τρεις πόντους η Πάφος FC, που θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα.

Στη σημασία του παιχνιδιού στάθηκε κατά τις χθεσινές δηλώσεις του ο Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό το παιχνίδι συμβολίζει πολλά για μας. Χρειαζόμαστε στην “Αρένα” όλους όσοι μπορούν να μας υποστηρίξουν. Οι οπαδοί μας είναι η μεγαλύτερη πηγή ενέργειας, τους χρειαζόμαστε όλους στο γήπεδο. Ξέρουμε τι συμβολίζει το παιχνίδι για τους οπαδούς μας. Τους χρειαζόμαστε όλους για να μας υποστηρίξουν. Καλώ όλους όσοι μπορούν να έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν».

Ο Ισραηλινός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκαρσία, ο οποίος συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει απόψε την ποινή του. Από εκεί και πέρα, για τους Σάντος, Γκάμα και Σάντσες εκφράζεται αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ