aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Χαμόγελα κορυφής

ΑΕΚ: Χαμόγελα κορυφής

Όπως μπορούσε να κερδίσει την Ομόνοια, κάλλιστα θα μπορούσε και να ηττηθεί. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε, στην αμέσως επόμενη «επίσκεψη» της αντιπάλου στην περιοχή, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που έπαιξε εν τέλει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Επομένως, το γεγονός πως η ΑΕΚ έφυγε αλώβητη από άλλο ένα ντέρμπι, παρουσιάζοντας γενικώς καλή εικόνα, ικανοποιεί σε αδρές γραμμές τους Λαρνακείς. Επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας, βγάζοντας παραλλήλως από το πρόγραμμα άλλη μία εξαιρετικά ζόρικη αποστολή, ενισχύοντας την αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Σε άλλο ένα τεστ με υψηλό βαθμό δυσκολίας, η ομάδα του Νταβίδ Καταλά φανέρωσε τις δυνατότητές της, «φωνάζοντας» ότι είναι πολύ καλά δομημένη για να κυνηγήσει την κατάκτηση του τίτλου έως το φινάλε. Παρά το γεγονός πως στην ΑΕΚ αρνούνται να μπουν σε συζητήσεις που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, άρχισε να ωριμάζει η ιδέα πως το φετινό σύνολο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλο και είναι ικανό για τα πάντα. Με το πέρας της 13ης αγωνιστικής βρίσκεται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, εκεί που έχει ξαναβρεθεί άλλες τρεις φορές.  Συν τοις άλλοις, οι κιτρινοπράσινοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του μαραθωνίου (22 γκολ) και την καλύτερη αμυντική γραμμή, μαζί με την Ομόνοια (8 τέρματα).

Ο Καταλά έδωσε ελεύθερο για σήμερα στους ποδοσφαιριστές του. Την Πέμπτη, επομένως, περιμένει άπαντες στην προπόνηση, πιάνοντας εκ νέου δουλειά ενόψει του τελευταίου αγώνα στο τρέχον έτος με αντίπαλο την Πάφος FC. Στην εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές. Αναφερόμαστε στους τραυματίες Άνχελ, Εγγλέζου και στον Μάμα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν άδεια ώστε να περάσουν οικογενειακά και ξέγνοιαστα τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ