aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ας κρατήσουν οι χοροί (pics & vid)

ΑΕΚ: Ας κρατήσουν οι χοροί (pics & vid)

Η 23η Φεβρουαρίου 2023 γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ και του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η ομάδα της Λάρνακας προκρίθηκε στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ και πανηγυρίζει τη σπουδαιότερη επιτυχία εκ της ιδρύσεως της.

Άλλωστε, έγινε μόλις η δεύτερη κυπριακή ομάδα που συνεχίζει το ευρωπαϊκό οδοιπορικό σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο θρίαμβος στο Κόσιτσε, μετά το ισόπαλο 0-0 με την Νντίπρο, πανηγυρίστηκε έξαλλα από τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και περίπου 800 οπαδούς της ΑΕΚ. Οι φίλοι των κιτρινοπράσινων έστησαν πραγματικό πάρτι στις εξέδρες  της «Κοσίτσκα Φουτπάλοβα Αρένα» και έγιναν μέρος της ιστορικής επιτυχίας.

Ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης βούρκωσε συγκινημένος από περηφάνια και χαρά, μιλώντας στην κάμερα της Cytavision. Οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας έγιναν ένα κουβάρι και απόλαυσαν το νέκταρ της επιτυχίας μπροστά από τους οπαδούς της ομάδας. Το παραμύθι για την ΑΕΚ έχει και συνέχεια. Την Παρασκευή (24/2) θα μπει στην κληρωτίδα και θα μάθει αντίπαλο για τη φάση των «16» της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης και κανείς δεν μπορεί να της απαγορεύσει να ονειρεύεται.

Ας κρατήσουν οι χοροί…

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ