aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Ζω ένα όνειρο – Προτιμώ Βιγιαρεάλ ή Γουέστ Χαμ»

Όλτρα: «Ζω ένα όνειρο – Προτιμώ Βιγιαρεάλ ή Γουέστ Χαμ»

Πανευτυχής ήταν ο Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε ονειρική την πορεία του στον πάγκο των κιτρινοπράσινων και ευχήθηκε να έρθουν ανάλογες επιτυχίες στη συνέχεια.

Ερωτηθείς αν έχει προτίμηση για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ο Όλτρα όχι μόνο δεν απάντησε διπλωματικά, αλλά εξήγησε και τους λόγους που επιθυμεί να κληρωθεί η ΑΕΚ με μία εκ των Βιγιαρεάλ ή Γουέστ Χαμ (διαβάστε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ για τους πιθανούς αντιπάλους).

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Πρόκειται για ιστορική επιτυχία για την ΑΕΚ, για όλους μας εδώ, για την Κύπρο. Στο παιχνίδι δεν υποφέραμε, δεν μας πίεσε ο αντίπαλος. Δεν παίξαμε μόνο άμυνα, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά έχοντας μια εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά. Η Ντνίπρο είναι μια πολύ καλή ομάδα, την κερδίσαμε τρεις φορές και μια φορά αναδειχθήκαμε ισόπαλοι».

Πιστεύατε ότι στην πρώτη σας χρονιά θα είχατε αυτή την επιτυχία; «Ζω ένα όνειρο. Οι παίκτες γράφουν αυτή την ιστορία, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, εγώ προσπαθώ να τους βοηθήσω. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο και τώρα στο μυαλό μου υπάρχει χώρος μόνο για τον Απόλλωνα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που γράφουμε ιστορία και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να κάνουμε κάτι σημαντικό φέτος».

Αν έχει προτίμηση στον αντίπαλο για τον επόμενο γύρο; «Την Βιγιαρεάλ γιατί είναι κοντά στην οικογένειά μου ή την Γουέστ Χαμ γιατί είναι αγγλική ομάδα. Όμως, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι το ίδιο για μένα. Τώρα θα σκεφτούμε μόνο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μετά θα δούμε ξανά την Ευρώπη. Ήταν παράληψη μου να πω στην αρχή ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. 800 άνθρωποι ήρθαν εδώ από την Κύπρο. Στην διάρκεια του αγώνα άκουγα μόνο τον κόσμο μας και ήταν εντυπωσιακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ