aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Απόλυτη στήριξη, τιμή και ευθύνη

ΑΕΚ: Απόλυτη στήριξη, τιμή και ευθύνη

Η σχέση Καραπατάκη - Ρόκα και το ζόρικο έργο ενίσχυσης της ΑΕΚ

Η στήριξη που τυγχάνει ο Τσάβι Ρόκα από τον Άντρο Καραπατάκη είναι πρωτοφανής σε σχέση με την κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Πρόσφατα ο πρόεδρος της ΑΕΚ δήλωσε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τον τεχνικό διευθυντή της σε συνέντευξή του στην Cablenet. Υπενθύμισε μάλιστα ότι σε δύσκολους καιρούς, βγήκε μπροστά και είπε «αν φύγει ο Τσάβι, θα φύγω κι εγώ».

Ο Καταλανός λειτουργεί ως απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τις ευλογίες της διοίκησης, κάτι που κέρδισε μέσα από την πολύχρονη συνεργασία του στις δύο θητείες του. Γεγονός που από τη μια αποτελεί τιμή για τον ίδιο και από την άλλη, τον γεμίζει με ευθύνη ώστε να φέρει σε πέρας το έργο του.

Γι’ ακόμη μία φορά λοιπόν, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, που φέτος είναι ίσως πιο ζόρικος από τους προηγούμενους. Διότι η ΑΕΚ έφτασε πριν από έναν μήνα πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της, σε συνδυασμό με το ότι αποχώρησαν εφτά ποδοσφαιριστές

Ο Ρόκα λοιπόν προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καλύτερο από μία ομάδα που θαυμάστηκε τους τελευταίους μήνες, ώστε στην επόμενη σεζόν να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε στη λήξασα. Ήδη αποκτήθηκαν οι Εκπολό, Αλομέροβιτς και Δημητρίου, αναζητούνται όμως άλλοι έξι με οκτώ ποδοσφαιριστές. Αριστερός μπακ, δύο μέσοι, ένας ή δύο εξτρέμ, δύο σέντερ φορ και πιθανόν ακόμη ένας τερματοφύλακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ