aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ρόκα

ΑΕΚ: Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ρόκα

Από τη στιγμή που η εξέλιξη του συνόλου με τον Τσάβι Ρόκα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή είναι κάτι περισσότερο από ορατή και κατά τη δεύτερη θητεία του 48χρονου, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν είχε κανέναν απολύτως ενδοιασμό, πράττοντας χθες το αυτονόητο. Πέντε περίπου μήνες πριν από την ολοκλήρωση των συμβατικών δεσμεύσεων, ο Άντρος Καραπατάκης έδωσε τα χέρια με τον Καταλανό, ο οποίος θα συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι στο ποδοσφαιρικό τμήμα για άλλα δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάιο του 2025.

Η συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας έκλεισε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, εκτός από τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον Ρόκα, βλέπει τη φετινή ομάδα να καταγράφει βήματα προόδου σε σχέση με πέρσι, με τα έως τώρα πεπραγμένα επί ευρωπαϊκής σκηνής να μιλούν από μόνα τους. Τη σεζόν 2021-22 και παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του συνόλου και τις διοικητικές αναταράξεις, οι Λαρνακείς κατάφεραν να κόψουν το νήμα του τερματισμού στη δεύτερη θέση, κάτι που προσμετρήθηκε αναμφίβολα με θετικό πρόσημο.

Ο Ρόκα, υπενθυμίζουμε, είχε επιστρέψει στους Λαρνακείς τον Φεβρουάριο του 2021. Κατά την πρώτη τετραετή του παρουσία, η ομάδα είχε τερματίσει τρεις φορές στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Το έργο του τόσο στην πρώτη θητεία όσο και στη δεύτερη, κρίνεται απόλυτα πετυχημένο, με την ομάδα να είναι μόνιμη πρωταγωνίστρια στο κυπριακό ποδοσφαιρικό στερέωμα και την ίδια στιγμή κάνει περήφανη τη Λάρνακα και την Κύπρο σε όλη την Ευρώπη», αναφέρει η χθεσινή ανακοίνωση. Σημειώνεται, επίσης, ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του ξεχώρισε για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του, με τη διοίκηση της ΑΕΚ να δηλώνει βέβαιη ότι μαζί του μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ