aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Αισιοδοξία για Γκάμα ενόψει Μίντιλαντ

ΑΕΚ: Αισιοδοξία για Γκάμα ενόψει Μίντιλαντ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στη Μίντιλαντ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη 26 Ιουλίου (18:30) στην «Αρένα». Οι κιτρινοπράσινοι βρίσκονται λίγα μόλις 24ωρα μακριά από την ιδιαίτερα καθοριστική αναμέτρηση και παρουσιάζονται έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρώτη τους ιστορική πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αισιοδοξία επικρατεί την ίδια ώρα αναφορικά με το κατά πόσον ο Μπρούνο Γκάμα θα ενισχύσει το πλάνο του Χοσέ Λουίς Όλτρα. Οι ενδείξεις τη δεδομένη στιγμή είναι θετικές και λένε ότι ο Πορτογάλος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των Λαρνακέων. Από εκεί και έπειτα εναπόκειται στον προπονητή εάν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει. Πρόκειται πάντως για σημαντική εξέλιξη, με δεδομένη την ποιότητα του Γκάμα, να τον έχει στη διάθεσή του ο Όλτρα έστω και για μερικά μόνο λεπτά εφόσον τον χρειαστεί.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε για το πρόγραμμα συνεντεύξεων και προπονήσεων, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στη Μίντιλαντ. Αύριο Δευτέρα στις 12:00 ο προπονητής, Χοσέ Λουίς Όλτρα και ένας ποδοσφαιριστής θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 08:30 θα προηγηθεί η προπόνηση της ομάδας. Η τελευταία προπόνηση της Μίντιλαντ ενόψει της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην «Αρένα».
Σε εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Σίλκεμποργκ υποχρεώθηκε η Μίντιλαντ το βράδυ της Παρασκευής, λίγες μόνο ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο για την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ