aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ - ΑΕΛ: Μαέ κερνούσε, Ντανίλο και Αβραάμ έπιναν!

ΑΕΚ – ΑΕΛ: Μαέ κερνούσε, Ντανίλο και Αβραάμ έπιναν!

ΑΕΚ και ΑΕΛ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού ήταν αυτή η οποία έφυγε νικήτρια με 2-1 από την Αρένα, χάρις σε τέρματα των Ντανίλο και Α. Αβραάμ, με τον Μαέ που ήταν σε μεγάλη μέρα να δίνει ασίστ και στις δύο περιπτώσεις. Ο Μοϊσόφ ήταν ο σκόρερ για την ΑΕΚ που μείωσε σε 2-1.

Νταβίδ Κανέδα και Ντούσαν Κέρκεζ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε ένα δυνατό παιχνίδι και έβγαλαν για άλλη μία φορά χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 21′. Ο Παπαφώτης από αριστερά έστρωσε στον Μάε ο οποίος πέρασε δύο ποδοσφαιριστές και έδωσε στον Ντανίλο που σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λέμεσου. Στο 52′ η ομάδα της Λεμεσού ζευγάρωσε το τέρμα της. O Μαέ έκανε το σουτ, ο Τένκενς απόκρουσε και ο Αβραάμ σε κενή εστία στην επαναφορά έκανε το 2-0 για τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Μοϊσόφ με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπόλιαριτς, μείωσε σε 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΚ (Νταβίδ Κανέδα): Τένκενς, Φερνάντεθ (80′ Αναστασίου), Τρουγιόλς, Μ. Γκονθάλεθ, Πλάνας (46′ Μοϊσόφ), Ιωάννου, Ακοράν (46′ Σπόλιαριτς), Σπιρόφσκι, A. Γκονθάλεθ, Τριτσκόφσκι, Τολμές (62′ Μακρής).

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Χ. Κυριάκου (67′ Σάντος), Τεϊσέιρα, Ράσο, Έουλερ, Γκαζαριάν (88′ Μπάμπιτς), Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης (77′ Ριέρα), Α. Αβραάμ (71′ Τόρες), Ντανίλο (82′ Ζντραφκόφσκι), Μαέ.

Σκόρερ: 72′ Μοϊσόφ / 20′ Nτανίλο, 52′ Αβραάμ.

Πατήστε play για να δείτε το ματς από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ