aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: 62 γκολ στα χέρια του Καταλά

ΑΕΚ: 62 γκολ στα χέρια του Καταλά

Ιβάν Τρισκόφσκι, Ματ Ντάρμπισαϊρ, Βίκτορ Ολατούντζι, Χοσέ Ρομό αποτελούν την τετράδα των σέντερ φορ της ΑΕΚ. Ο Σκοπιανός και ο Άγγλος μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για τις βασικές θέσεις της κορυφής της επίθεσης, ενώ οι άλλοι δύο θα προσπαθήσουν να δίνουν πολύτιμες βοήθειες, συνθέτοντας επιθετική τετράδα «φωτιά».

Στη θεωρία τουλάχιστον, ο Νταβίδ Καταλά θα έχει στα διάθεσή του μια από τις πιο πλήρεις επιθετικές γραμμές του κυπριακού πρωταθλήματος. Αυτό άλλωστε «μαρτυρά» και η στατιστική απεικόνιση των πεπραγμένων των τεσσάρων κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Ντάρμπισαϊρ, Τρισκόφσκι, Ολατούντζι και Ρομό συνολικά, τη σεζόν που μας πέρασε πέτυχαν 62 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις! Συγκεκριμένα 14 τέρματα πέτυχε ο Άγγλος φορ στην Αυστραλία, 16 ο αρχισκόρερ της ομάδας της Λάρνακας, 11 ο πρώην επιθετικός της Καρμιώτισσας και 21 ο νεαρός Νιγηριανός με τα χρώματα της Αλκής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ