aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ1.70 το διπλό της Ανόρθωσης, 1.45 η νίκη της ΑΕΚ στην BET ON ALFA

1.70 το διπλό της Ανόρθωσης, 1.45 η νίκη της ΑΕΚ στην BET ON ALFA

Το Παγκύπριο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας επαναρχίζει μετά την διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής και το σημερινό μενού περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις που προσφέρονται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των τριών σημερινών αγώνων:

17:00   Ε. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Ολλανδό Γιούργκεν Στρέπελ η Ανόρθωση θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με νίκη στο Παραλίμνι. Αν πιστεύετε ότι θα πάρει το διπλό η απόδοση είναι 1.70, η νίκη της Ένωσης προσφέρεται στο 4.50, ενώ στο 3.50 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το Over 2.5 προσφέρεται στο 2.00, το Under 2.5 Goals στο 1.70, ενώ 1.90 είναι η απόδοση του Goal – Goal.

18:00   ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΕΡΜΗΣ

Το μεγάλο φαβορί της ημέρας, βάσει των στοιχηματικών επιλογών της Bet on Alfa είναι ο Απόλλωνας με απόδοση 1.13 για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ερμή. Το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται 7.00, ενώ 16.50 είναι η απόδοση του διπλού για νίκη του Ερμή.

Στο 1.45 προσφέρεται το Over 2.5 Goals, ενώ 2.40 είναι η απόδοση τόσο για το Under 2.5 Goals, όσο και για την επιλογή Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

19:00   ΑΕΚ – ΔΟΞΑ

Με απόδοση 1.45 η ΑΕΚ είναι φαβορί για τη νίκη απέναντι στη Δόξα της οποίας η νίκη προσφέρεται στο 6.00, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 4.30. Το Over 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.65, στο 2.05 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal προσφέρεται στο 1.80.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ