aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΕΚ –ΑΠΟΕΛ: Να κάνουν σεφτέ στην Ευρώπη

ΑΕΚ –ΑΠΟΕΛ: Να κάνουν σεφτέ στην Ευρώπη

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

ΑΠΟΕΛ και Πετρολίνα ΑΕΚ ετοιμάζονται για να δώσουν τους δεύτερούς τους αγώνες για το FIBA Europe Cup, ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση και μάλιστα θα αγωνιστούν εκτός έδρας. Πιο νωρίς στη μάχη (18:00) θα ριχτεί ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Λιθουανία τη Σαουλιάι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 10ο όμιλο στη διοργάνωση του FIBA Europe cup.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα προσπαθήσουν σήμερα να… ρεφάρουν, να κάνουν το 1-1 και αν τα καταφέρουν οι ελπίδες τους για πρόκριση θα παραμείνουν τουλάχιστον ακέραιες, από τη στιγμή που τα τρία από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια για τον όμιλο θα γίνουν στην Κύπρο.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, θα έχουν μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. ««Μετά από την ήττα στο παιχνίδι της Τσεχίας, η ομάδα έχει πεισμώσει και όχι μόνο αυτό. Στη Λιθουανία μάς περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θα το παλέψουμε με απαιτήσεις και γιατί να μην είμαστε εμείς οι νικητές. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλες δυνατότητες και στην ομάδα υπάρχει πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε στο «Goal» ο διεθνής σέντερ του ΑΠΟΕΛ, Τόλης Κασκίρης.

Λίγες ώρες αργότερα (21:30) θα είναι η σειρά της Πετρολίνα ΑΕΚ να δώσει τη δική της μάχη στο Κόσοβο για το δεύτερο της παιχνίδι στον 7ο όμιλο, με αντίπαλο την Πέτζα. Η ομάδα της Λάρνακας καλείται να ανατρέψει την κατάσταση, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την τουρκική Γκαζιαντέπ. Το αποψινό παιχνίδι για τους κιτρινοπράσινους κρύβει παγίδες και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στην ΑΕΚ.

«Ανεξάρτητα με το τι ομάδα θα είναι η Πέτζα, το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, μιας και δεν τα καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι. Ειδικά όμως μετά από εκείνο το αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να έχουμε άλλη επιλογή.

Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες της φετινής ΑΕΚ, τις οποίες καλούμαστε να εκμεταλλευθούμε στο απόλυτο, να φύγουμε με τη νίκη από το Κόσοβο και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε με ανεβασμένη ψυχολογία την πρόκριση στην επόμενη φάση! Άλλωστε η ευρωπαϊκή πορεία, είναι το μεγάλο μας στοίχημα», τόνισε στο «Goal ο διεθνής άσος της ΑΕΚ, Γιώργος Παλάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ