aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑδιάφορη μοιρασιά στο Μακάρειο

Αδιάφορη μοιρασιά στο Μακάρειο

Στο πιο αδιάφορο παιχνίδι στα ματς του β’ ομίλου της 37ης αγωνιστικής ανάμεσα Δόξα και Ερμή, σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα, με τις δύο ομάδας να συμβιβάζονται στο ισόπαλο 2-2 στο Μακάρειο.

Αμφότερες οι ομάδες ισοβαθμούν στους 41 βαθμούς. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, αλλά οι «φτεροπόδαροι» απάντησαν και μάλιστα το δεύτερό τους γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε ο Κένιντι στο 8’ ενώ το 1-1 σημειώθηκε στο 14’ από τον Μαγιέλε. Στο 86’ η Δόξα πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Αγκινάλντο και το αποτέλεσμα καθορίστηκε στο 90’ + 2 από τον Κεϊτά.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι ερυθρόμαυροι είχαν και ένα δοκάρι με τον Ν’Ντονγκ στο 41’. Μετά το παιχνίδι δεν ακολούθησαν δηλώσεις από τους προπονητές στη δημοσιογραφική διάσκεψη, επειδή το ματς δεν ήταν τηλεοπτικό.

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Ευσταθίου, Παουλίνιο, Δημητρίου, Ρεδόνδο, Εμάνουελ, Λόπεθ, Κένιντι, Στυλιανού, Εντμάρ, Φοφανά, Μυρθιανός (Αγκινάλντο).

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Παναγόπουλος, Γιαγκουδάκης, Κεϊτά, Σίργκι, Χριστοφή, Φραγκέσκου, Μαγιέλε, Λατόρε, Ντίκσον, Γκονθάλεθ, Μουλαζίμης (39’ Ν’Ντονγκ).

Σκορερ: 8’ Κένιντι, 86’ Αγκινάλντο / 14’ Μαγιέλε, 90’ + 2 Κεϊτά.

Κίτρινες: – / -.

Αποβολές: – / -.

Στάδιο: Μακάρειο

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή

Α’ βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου

Β’ βοηθός: Νίκος Εγγλέζου

4ος: Χρίστος Νικολαΐδης

Παρατηρητής: Μιχάλης Αργυρού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ