aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΖαλίζει... η ρήτρα εκατομμυρίων για Ζαμπά

Ζαλίζει… η ρήτρα εκατομμυρίων για Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, με τον 20χρονο Βραζιλιάνο να βάζει από εχθές την υπογραφή του σε ένα πενταετές συμβόλαιο που έχει ρήτρα αποδέσμευσης, ποσό που… ζαλίζει.

Μέσα από συνοπτικές διαδικασίες μετά την άφιξή του Ζαμπά στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει εντός της ημέρας την απόκτησή του από την Αχμάτ Γκρόζνι, επενδύοντας πολλά στο πρόσωπό του.

Το απόγευμα της Πέμπτης (21.6) έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές που θα δεσμεύονται πλέον με συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Το αξιοσημείωτο ωστόσο στην υπόθεση του νεαρού Βραζιλιάνου έχει να κάνει με την ρήτρα αποδέσμευσης του δεδομένου πως αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ποσό – ρεκόρ που μπαίνει σε συμβόλαιο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και δείχνει πολλά για το σκεπτικό απόκτησης του Ζαμπά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενώ είναι ενδεικτικό της πίστης που έχουν για τις ικανότητες και το ταλέντο του με φόντο το μέλλον. Άλλωστε γι΄αυτό έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα αξιοσέβαστο ποσό προκειμένου να τον κάνουν δικό τους μετά από έναν μόλις χρόνο παραμονής στην Ρωσία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ