aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΥπογραφές μετά τα Χριστούγεννα με Μασούντ

Υπογραφές μετά τα Χριστούγεννα με Μασούντ

Ο Σοτζέι Μασούντ έχει επί της ουσίας κανονίσει το διαζύγιο με τον Πανιώνιο και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ακολουθεί και ο Μοράν. Ο Ιρανός άσος ταξίδεψε στην Αθήνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συμφωνηθεί τα πάντα όσον αφορά τους όρους της αποχώρησής του από τον Πανιώνιο, απομένοντας μόνο οι ανακοινώσεις του διαζυγίου.

Την ίδια στιγμή, η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει προχωρήσει πολύ τις επαφές της με την ΑΕΚ και έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό το πλαίσιο της συμφωνίας με την οποία θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Έτσι, μέσα στην προσεχή εβδομάδα και πιθανότατα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα (όταν και θα επιστρέψει ο μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα), αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στις 29 του μηνός στα Σπάτα.

Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει προχωρήσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες και τις επαφές για την υπόθεση του Έρικ Μοράν. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ της Λεγκανές εμφανίζεται πολύ θετικός στην προοπτική να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης (κάτι στο οποίο έχουν παίξει ρόλο οι επαφές του με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Σέρχιο Αραούχο) και στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι η μεταγραφή να προχωρήσει μέχρι στην προσεχή εβδομάδα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να είναι στη διάθεση του Χιμένεθ με την επανέναρξη των προπονήσεων ή το αργότερο στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ