aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΥπέρβαση Αλαφούζου για τον αντι-Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Υπέρβαση Αλαφούζου για τον αντι-Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Σίγουρα η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ θα είναι διαφορετική στον Παναθηναϊκό, αλλά στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να βρουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη που θα αναπληρώσει επάξια το κενό που αφήνει ο Σουηδός επιθετικός. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει ακριβώς τι θέλει να έχει ο αντι-Μπεργκ και πλέον στο «τριφύλλι» κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, όσον αφορά στα μεταγραφικά.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει έναν παίκτη ευέλικτο, γρήγορο και όχι βαρύ. Έτσι, λοιπόν, το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας κοιτάει για επιθετικούς με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στόχος είναι ως το τέλος της βδομάδας να έχουν καταλήξει σε δύο με τρία πρόσωπα, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα η επαφές.

Το σημαντικό πάντως είναι, ότι παρά το συντηρητικό πλάνο που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος για την οικονομική υπέρβαση για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μπεργκ στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάει περιπτώσεις παικτών με συμβόλαιο ύψους 700.000-800.000 ευρώ. Άρα μειώνεται σοβαρά το όποιο ρίσκο, με τους «πράσινους» να κοιτούν σε όλες τις αγορές.

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα αποκτηθεί, ουσιαστικά θα είναι παίκτης που θα αποκτηθεί είτε ως ελεύθερος, είτε με τη μορφή δανεισμού, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να πέσει το ποσό που θα δοθεί στον παίκτη για το συμβόλαιο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ