aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤοτσέ και Εσιέν «απειλούν» τον Παναθηναϊκό!

Τοτσέ και Εσιέν «απειλούν» τον Παναθηναϊκό!

Οι Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ απειλούν με αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που δεν λάβουν το σύνολο των οφειλόμενων χρημάτων μιας και δεν έχουν τηρηθεί οι διακανονισμοί. Με ένα μεγάλο πρόβλημα τίθενται αντιμέτωποι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού καθώς τόσο ο Γκανέζος όσο και ο Ισπανός φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι δεν έχουν τηρηθεί οι διακανονισμοί και έτσι ζητούν να καταπέσουν.

Για τη δόση του Οκτωβρίου υπήρχε συμφωνία προκειμένου αμφότεροι να λάβουν τα χρήματά τους τμηματικά όμως αυτό δεν συνέβη στο σύνολο του ποσού της δόσης που αντιστοιχεί σε 21.000 ευρώ για τον Τοτσέ και 42.000 ευρώ για τον Εσιέν. Έτσι, οι δύο παίκτες, που να σημειωθεί πως έχουν την ίδια δικηγόρο που μάλιστα εκπροσωπεί και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, φέρονται να σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν κατά του τριφυλλιού, ζητώντας να τους καταβληθεί το σύνολο του ποσού που τους οφείλεται καθώς ο διακανονισμός δεν τηρήθηκε.

Έτσι, σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα πρέπει να δοθούν στον μεν Γκανέζο 419.000 ευρώ, στον δε Ισπανό 945.000 ευρώ. Αντιλαμβάνεται κανείς πως τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα και έτσι μένει να φανεί αν οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση ως το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ