aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤίναξε την μπάνκα ο Σαββίδης για να φέρει τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ!

Τίναξε την μπάνκα ο Σαββίδης για να φέρει τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ!

O ΠΑΟΚ με προσωπικές ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να φέρει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια πίσω στην Τούμπα. Για να συμβεί αυτό, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, χρειάστηκε να δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να πετύχει το μεγάλο… κόλπο και να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον 31χρονο άσο.

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έδωσε περισσότερο από ένα εκ. ευρώ στη Βόλφσμπουργκ για να πείσει τους Γερμανούς να πούνε το «ναι» και να παραχωρήσουν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στον Δικέφαλο, με το συνολικό ύψος της μεταγραφής του μαζί με την εφορία και τις αποδοχές του παίκτη να ξεπερνά τα επτά εκατομμύρια!

Αναμφίβολα πρόκειται για μία μεταγραφή με πολύ μεγάλο κόστος που έχει την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη, με τον ίδιο να ήθελε να κάνει… δώρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ τον παίκτη που ζητούσαν διακαώς οι φίλοι της ομάδας. Να υπενθυμίσουμε πως ο Πορτογάλος άσος θα αμείβεται με 1,3. εκ. ευρώ ανά έτος, συν τα μπόνους, αλλά και την εφορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ