aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤαξιδεύει για την Ελλάδα ο Βέρνμπλουμ!

Ταξιδεύει για την Ελλάδα ο Βέρνμπλουμ!

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιώργος Σαββίδης έβαλε… φωτιά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, προαναγγέλλοντας και νέα μεταγραφική «βόμβα». Αμέσως το μυαλό όλων πήγε στην περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος δεν έπαψε στιγμή να αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου. Και όχι άδικα, καθώς ο διεθνής Σουηδός μέσος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, χωρίς να έχει κάποια πρόταση που να τον έχει δελεάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν, ο Πόντους Βέρνμπλουμ εμφανίζεται έτοιμος να πει το μεγάλο «ναι» στον ΠΑΟΚ. Εάν δεν το έχει ήδη πει, για την ακρίβεια. Καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος Σουηδός ταξιδεύει για την Ελλάδα απόψε, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς. Ή καλύτερα, να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και να βάλει την πολυπόθητη υπογραφή στο 3ετές (ή 2ετές, όπως ο ίδιος θέλει) συμβόλαιο που του έχει ετοιμάσει η διοίκηση Σαββίδη.

O Βέρνμπλουμ έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του και αυτή τη φορά δεν έχουν σκοπό να… δουν τη Θεσσαλονίκη και το πού θα μείνουν. Καθώς όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό to10.gr, αυτό το έχουν ήδη κάνει. Ωστόσο, η πρόκριση στου Δικεφάλου επί της Βασιλείας και το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε συνδυασμό με την τρελή προσφορά που του έχει κάνει η οικογένεια Σαββίδη, έπεισαν τον Σουηδό χαφ να πει το μεγάλο «ναι». Καθώς και θα πάρει τα περισσότερα χρήματα από οπουδήποτε αλλού επέλεγε να παίξει, αλλά και έχει αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League με τους Θεσσαλονικείς.

Με την προσθήκη του Βέρνμπλουμ δε θα τελειώσουν οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος κινείται για την απόκτηση και ενός αριστερού μπακ, αλλά και για έναν ακόμη πλάγιο επιθετικό υψηλού επιπέδου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ