aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣυνεχίζει τα… κόλπα για Τσιμίκα η Νάπολι

Συνεχίζει τα… κόλπα για Τσιμίκα η Νάπολι

Στο προσκήνιο παραμένει το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα.

Το «Φως των Σπορ» μεταφέρει όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης, υποστηρίζοντας πως οι «παρτενοπέι» επιχειρούν χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο διαπραγματευτικό μέσο να ρίξουν την τιμή του διεθνούς μπακ-χαφ του Ολυμπιακού.

Οι Ναπολιτάνοι δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση οι Πειραιώτες να επιμείνουν στα 25 εκατ. ευρώ που ζητούσαν για την παραχώρηση του Έλληνα άσου.

Για αυτό το λόγο άφησαν να εννοηθεί πως εξετάζουν άλλες λύσεις, όπως τον Φίρπο της Μπαρτσελόνα και από χθες τον Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι.

Μόνο που ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «μπλε» κοστολογείται στα 30 εκατ. ευρώ και οι Ιταλοί άφησαν να εννοηθεί πως του προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ ετησίως με πενταετές συμβόλαιο.

Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να ισχύει, αφού η Νάπολι δεν μπορεί να κάνει… παζάρια με τον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα και την ίδια στιγμή να προσφέρει περισσότερα χρήματα σε άλλη ομάδα και ποδοσφαιριστή.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ιταλική ομάδα παίζει τα… ρέστα της για τον Τσιμίκα, ενώ την ίδια ώρα η Ίντερ δεν δείχνει να έχει ξεχάσει την περίπτωσή του και θεωρείται δεδομένο πως θα κάνει και εκείνη την κίνησή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ