aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτο τραπέζι για τον Ολυμπιακό Πειραιώς και ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς

Στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό Πειραιώς και ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς

Μετά τα ονόματα των Μπορδαλάς και Μαρτίνο που επανήλθαν την Τρίτη (23/05) στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, άλλο ένα όνομα, αυτή τη φορά ούτε από την Λατινική Αμερική ούτε από την Ιβηρική χερσόνησο, αλλά από την κεντρική Ευρώπη, μπήκε στην λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία.

Ο λόγος για τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο 59χρονος Ελβετοβόσνιος τεχνικός ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την γαλλική Μπορντό τον Φλεβάρη του 2022 (είχε προσληφθεί το καλοκαίρι του 2021) και από τότε δεν έχει πιάσει άλλη δουλειά.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία στον πάγκο της εθνικής Ελβετίας, όπου έμεινε για μία ολόκληρη επταετία (2014-2021) και στην Λάτσιο (2012-2014), όπου κέρδισε και τον μοναδικό τίτλο της καριέρας του, το Κύπελλο Ιταλίας το 2013. Ακόμη, έχει περάσει από τον πάγκο των Σιόν, Σαμσουνσπόρ, Γιούνγκ Μπόις, Μπελιντζόνα, Λουγκάνο και Μαλκαντόνε Άνιο.

Ο Πέτκοβιτς αυτή τη στιγμή είναι απλώς άλλο ένα όνομα από την λίστα των Πειραιωτών με τους υποψήφιους προπονητές και τίποτα παραπάνω. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών προέρχονται από την Ισπανία, όπως είναι λογικό, που είναι και η χώρα στην οποία ζούσε κι εργαζόταν ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κορδόν κατά το παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ