aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε ρυθμούς… Άρη ο Λιβάι Γκαρσία

«Παρών» ενόψει του προσεχούς ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στην OPAP Arena δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο διεθνής φορ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της «Ένωσης» και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο παίκτης αναμένεται σήμερα και αύριο να ανεβάσει περισσότερο ρυθμούς, ώστε να επανέλθει στο 100% της κατάστασης και να ξεκινήσει μαζί με τον Αραούχο στην «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης.

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Βιγιαρεάλ και της Αλ Αχλί για τον Γκαρσία, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.
Μοιάζει, όμως, εξαιρετικά δύσκολο ο «Δικέφαλος» να προχωρήσει τώρα στην παραχώρησή του, παρότι φαίνεται πως υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον παίκτη και ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η «Ένωση» δεν θα έδινε τον 25χρονο επιθετικό με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τον Πάολο Φερνάντες, ο Ισπανός χαφ έγινε γνωστό πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και όλα δείχνουν ότι στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα μπει ξανά στις προπονήσεις της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ