aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΡίτσαρντς: «Γράψαμε ιστορία την περασμένη εβδομάδα, αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά απόψε»

Ρίτσαρντς: «Γράψαμε ιστορία την περασμένη εβδομάδα, αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά απόψε»

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς μίλησε στην «Sun» ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, απόψε (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 26χρονος ανέφερε αρχικά πως η ομάδα του Ουνάι Έμερι θεωρεί πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως θα μπουν στο δεύτερο παιχνίδι για να κάνουν την ανατροπή, ενώ σχολίασε και τον συμπαίκτη του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Η Βίλα έχει αυτή την βρετανική νοοτροπία και παρόλο που είναι με δυο γκολ πίσω, ποτέ δεν θα σκεφτούν ότι τελείωσε το ματς. Έχουμε παίξει απλώς το πρώτο ημίχρονο των ημιτελικών. Ξέρω ότι θα βγουν ακόμα πιο δυνατοί στον επαναληπτικό και έχω προειδοποιήσει τα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε αντίδραση.

Το ότι φύγαμε από το Villa Park με προβάδισμα δυο τερμάτων ήταν πολύ σημαντικό και θα μας βοηθήσει στο δεύτερο ματς, αλλά η Βίλα πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να το γυρίσει. Γράψαμε ιστορία την περασμένη εβδομάδα, κάναμε το πρώτο βήμα. Αλλά χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά στο δεύτερο παιχνίδι. Όλοι είναι προφανώς πολύ χαρούμενοι και είναι σημαντικό να κερδίζεις στο πρώτο ματς.

Παίξαμε χωρίς φόβο στο Villa Park. Πήγαμε με ένα καλό πλάνο, το εφαρμόσαμε και είχαμε από νωρίς την επιτυχία. Αυξήσαμε την αυτοπεποίθησή μας, τους βάλαμε δύσκολα και γενικότερα είχαμε τις ευκαιρίες μας. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ και έδειξε πόσο καλός παίκτης είναι. Δεν σταμάτησε να τρέχει, εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες του και είναι ένα θηρίο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Βίλα μας υποτίμησε, παίξαμε πολύ καλά. Όταν έκαναν το 2-2 εμείς παραμείναμε συγκεντρωμένοι και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό ξανά στην έδρα μας. Έγιναν πολλές επιθέσεις από την πλευρά μου και προσπάθησα να μείνω στο παιχνίδι, να μην κάνω κάποιο λάθος.

Μείναμε στο πλάνο μας και δουλέψαμε σε αυτό. Γυρίσαμε με ακόμη δυο γκολ και τα φτιάξαμε όλα».

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ