aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΡαζβάν Λουτσέσκου: «Αυτός ο τίτλος μας έχει αλλάξει τη ζωή…»

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αυτός ο τίτλος μας έχει αλλάξει τη ζωή…»

«Η χαρά και η περηφάνια παραμένουν στο υψηλότερο επίπεδο. Το πάρτι συνεχίζεται μέσα μας. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη δεν έχω καταλάβει τι κάναμε»! Τάδε έφη, Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε μια ακόμα (νέα) αναφορά στον Ρουμανικό Τύπο για το κατόρθωμα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πιο μάγκικο και αρσενικό πρωτάθλημα όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ρουμάνος προπονητής, όπως δήλωσε μιλώντας στο Gazzetta, τα συναισθήματα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη και όλα όσα ακολούθησαν θα τον συνοδεύουν για αρκετές ημέρες. «Μόλις τελείωσε η σεζόν και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας. Η νίκη με τον Άρη αντικατοπτρίζει την εικόνα όλης της σεζόν. Πρώτο γκολ, χαρά, ελπίδα, μετά η απογοήτευση της ισοπαλίας, ξανά αγώνας, το νικητήριο γκολ, μείναμε με 10 παίκτες στα τελευταία 17 λεπτά», σχολίασε

Ο κορυφαίος προπονητής της φετινής Super League, σύμφωνα με τη ψηφοφορία των συντακτών του Gazzetta, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Όπως παραδέχθηκε αυτό το πρωτάθλημα έχει αλλάξει τη ζωή του, έχει αλλάξει τις ζωές των ποδοσφαιριστών και όλων των ανθρώπων του Συλλόγου.

«Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, η ζωή μας έχει αλλάξει», εξήγησε. «Πολλά από τα παιδιά μου κέρδισαν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες χωρίς εμπειρία, αλλά με ιδιαίτερη ψυχική δύναμη. Και ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια που προέκυψαν. Αυτή η ψυχική δύναμη έκανε τη διαφορά. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει και δεν θα αλλάξει, ξέρετε καλά, είδατε πότε κατακτήθηκε το πρωτάθλημα το 2019», πρόσθεσε.

Ο «Στρατηγός» των Πρωταθλητών Ελλάδας προχώρησε και σε δεύτερη «αποκάλυψη»!

«Ήταν αδύνατο να πιστέψουμε ότι θα κατακτούσαμε τον τίτλο στην αρχή του πρωταθλήματος. Ήταν πολύ δύσκολο»!

Γι’ αυτό και όπως συμπλήρωσε ο Λουτσέσκου:

«Είπα στους παίκτες μου ότι, μάλλον, δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχουν κάνει και τι έχουν δώσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον μετά το πρωτάθλημα έχει αλλάξει η ζωή τους. Ξυπνούν κάθε πρωί τώρα και είναι πρωταθλητές. Είναι απλά απερίγραπτο. Επειδή είχα τόσες δυσκολίες και αντιμετώπισα τόσο δυνατούς αντιπάλους, με κάνει να θεωρώ ότι είναι ο πιο όμορφος τίτλος από αυτούς που κατακτήθηκαν».

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ