aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Οι προτεραιότητες του Λουτσέσκου ενόψει της νέας σεζόν

ΠΑΟΚ: Οι προτεραιότητες του Λουτσέσκου ενόψει της νέας σεζόν

Η σεζόν στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε ιδανικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον «δικέφαλο του Βορρά» ήδη δουλεύουν με στόχο την παραμονή στην κορυφή. Δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν χαίρονται τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Ως γνωστόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι από τους προπονητές που τρελαίνεται για μεταγραφές. Είναι πολύ φειδωλός στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Ρουμάνος τεχνικός. Έτσι θα κινηθεί ενόψει και της σεζόν 2024-25.
Προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, όπου δεδομένα δεν ήταν όσο ισχυρός θα ήθελε φέτος ο ΠΑΟΚ, καθώς δεν του βγήκε ο Σαμάτα, με την απόκτηση ενός φορ να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα. Όπως και η προσθήκη ενός χαφ.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να διατηρήσει τον κορμό της ομάδας, που έκανε πολύ χαρούμενο τον κόσμο της και ο οποίος έβγαλε ασπροπρόσωπο τον ίδιο. Πάνω σε αυτό το πρίσμα επιθυμεί την παραμονή των Σβαμπ και Κεντζιόρα, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, αλλά και του Μεϊτέ, που αγωνίστηκε φέτος στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Μπενφίκα.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ