aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Ξανά… γεμάτο το Κορωπί, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο πρόγραμμα

Παναθηναϊκός: Ξανά… γεμάτο το Κορωπί, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο πρόγραμμα

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα (22/05) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελικό Κυπέλλου, με τον Χρήστο Κόντη να έχει και πάλι άπαντες στη διάθεσή του.

Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί συνέχισε και σήμερα (22/05) ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Betsson, με αντίπαλο τον Άρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στις 25 Μαΐου.

Ο Χρήστος Κόντης βρέθηκε για μια ακόμα ημέρα στην ευχάριστη θέση να δει άπαντες τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» να προπονούνται χωρίς προβλήματα, με αποτέλεσμα να υπολογίζει σε όλους για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους «κίτρινους».

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Η επόμενη προπόνηση των «πράσινων» είναι προγραμματισμένη για αύριο (23.05) στις 11 το πρωί, ξανά στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ