aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ Athens Kallithea επέστρεψε στη Super League μετά από 18 χρόνια

Η Athens Kallithea επέστρεψε στη Super League μετά από 18 χρόνια

Η Athens Kallithea απάντησε στο προβάδισμα των Χανίων, πήρε τον βαθμό (1-1) και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στον Β' Όμιλο, μαζί και την άνοδο στη Stoiximan Super League μετά από 18 χρόνια!

Ιστορικές στιγμές βιώνει η Athens Kallithea! Στα «μεγάλα σαλόνια» της Stoiximan Super League θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν -ύστερα από 18 χρόνια απουσίας- η ομάδα της Καλλιθέας, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 υποδεχόμενη τα Χανιά για την 8η «στροφή» του Νότιου Ομίλου της Super League 2.

Έτσι, πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν και, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο, μαζί και την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, από την οποία υποβιβάστηκε το 2006.

Οπότε, συμπληρώθηκε και το «παζλ», με τον Λεβαδειακό και την Athens Kallithea να παίρνουν την άνοδο στη Stoximan Super League (ως πρωτοπόροι των δύο ομίλων) και τους ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά να υποβιβάζονται απ’ αυτή.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ