aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕνδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στιβ Μουνιέ

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στιβ Μουνιέ

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Στιβ Μουνιέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπρεστ που τερμάτισε 3η στη Ligue1 και βγαίνει του χρόνου στο Champions League.

Tην πληροφορία από τη Γαλλία, σύμφωνα με την οποία υπάρχει έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στιβ Μουνιέ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρόκειται για τον Αφρικανό επιθετικό (από το Μπενίν), 29 ετών, που μένει ελεύθερος από την Μπρεστ που τερμάτισε 3η στη Ligue1 και βγαίνει στο νέο Champions Laegue την επόμενη σεζόν.
Την προηγούμενη σεζόν ο διεθνής επιθετικός, 45 φορές με 14 γκολ, έπαιξε σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε 6 γκολ.

Ο Μουνιέ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2014 από την Μονπελιέ, ενώ ένα χρόνο αργότερα πήγε δανεικός στη Νιμ, και το 2017 πήρε μεταγραφή για την Χάντερσφιλντ έναντι 13 εκατ. ευρώ!

Μετά από τρία χρόνια στην αγγλική ομάδα (89 αγώνες και 17 γκολ), ο παίκτης που διαθέτει και γαλλικό διαβατήριο επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μπρεστ με την οποία μέχρι σήμερα είχε 125 αγώνες και 30 γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται άλλον έναν επιθετικό, όπως είπε και χθες στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ