aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλλάδα: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας - Μαχαίρωσαν 20χρονο στο Μαρούσι

Ελλάδα: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας – Μαχαίρωσαν 20χρονο στο Μαρούσι

Κάποια στιγμή τους πλησίασαν 5 άγνωστα άτομα, και τους εγκλώβισαν. Τους ρώτησαν «τι ομάδα είστε» και προφανώς η απάντησή τους δεν άρεσε στους δράστες.

Ο 20χρονος βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί τους φίλους του και έφαγε μια μαχαιριά στο πόδι από τους άγνωστους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι άλλοι τρεις οδηγήθηκαν στην διεύθυνση αθλητικής βίας για να δώσουν κατάθεση για το συμβάν.

Επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο

Το περιστατικό έρχεται λίγα 24ωρα μετά από αντίστοιχη επίθεση στο Ίλιον με θύμα έναν 17χρονο. Όλα έγιναν στο πάρκο Τρίτση λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ομάδα περίπου 15 ατόμων τον περικύκλωσε και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Αφού δεν έλαβαν την απάντηση που ήθελαν άρχισαν να τον χτυπούν και τότε ένας τράβηξε μαχαίρι και του επιτέθηκε στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον άφησαν εκεί και το έβαλαν στα πόδια.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ