aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕκόνγκ: «Θέμα χρόνου η επιστροφή μου στις προπονήσεις»

Εκόνγκ: «Θέμα χρόνου η επιστροφή μου στις προπονήσεις»

Εκτός παραμένει ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ εδώ και περίπου 2,5 μήνες. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε με την πατρίδα του στο Copa Africa και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει προσφύγει στο πρόγραμμα FIFA Club Protection, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2018 και προβλέπει την πλήρη κάλυψη των συλλόγων σε περίπτωση τραυματισμού των ποδοσφαιριστών, στη διάρκεια της παρουσίας τους με τις εθνικές ομάδες σε μεγάλα διεθνή τουρνουά, όπως είναι και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το Club Protection Programme (CPP) διασφαλίζει ότι η FIFA παρέχει αποζημίωση για τις απώλειες που προκύπτουν σε κάθε σύλλογο, κατά την περίοδο που ο παίκτης δεν είναι διαθέσιμος, λόγω τραυματισμού, για τις υποχρεώσεις της ομάδας τους.

Ο Έκονγκ μίλησε σε Μέσο της Νιγηρίας και τόνισε ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις, προσθέτοντας ότι μετράει αντίστροφα για την ολοκληρωτική του επιστροφή. «Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα. Υπήρχε ο φόβος ότι θα έμενα εκτός για τρεις και τέσσερις μήνες ωστόσο είμαι σχεδόν έτοιμος μόλις επτά εβδομάδες μετά το χειρουργείο», δήλωσε στο Eagle7fm ο έμπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ