aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απτόητος ο… αδιόρθωτος ΠΑΟΚ

Το έκανε πάλι! Νικητής πέρασε κι από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 2-1 επί του Παναιτωλικού. Παρότι παρουσίασε κακό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και μεγάλα αμυντικά κενά, ο Σίντκλεϊ του χάρισε τη νίκη στο 80′.

Ο Μιτρίτσα άνοιξε το σκορ στο 32′, με τους Αγρινιώτες να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους στις αρχές του δεύτερου μέρους, φτάνοντας στην ισοφάριση με τον εξαιρετικό Ντίας στο 59′. Αποχώρησε νευριασμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου o Γιάννης Αναστασίου, επιστρέφοντας στο δεύτερο.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και έξι βαθμοί για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του στο κυριακάτικο (26/9, 20:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στους τέσσερις παρέμεινε ο Παναιτωλικός.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά ορεξάτος στο παιχνίδι, προσπαθώντας να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μάλιστα, μόλις στο 2’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή, απειλώντας με το διαγώνιο σουτ του Μουργκ. Τόσο αυτή η στιγμή, όσο και η επόμενη καλή για τους φιλοξενούμενους στο 15’ (σουτ από Αουγκούστο, ύστερα από γύρισμα του Μιτρίτσα), δημιουργήθηκαν από τα άκρα. Σε αμφότερες, όμως, επενέβη καίρια ο Ροντρίγκεζ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Παναιτωλικός ισορροπούσε το ματς, εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ, έχοντας και τις στιγμές του. Στις περισσότερες εξ αυτών (17’, 24’ και 27’) πρωταγωνίστησαν οι Μόρσεϊ, Βέργος και Ντίας.

Εντέλει, εκείνος που κατάφερε να βρει πρώτος το γκολ ήταν ο «δικέφαλος του Βορρά» στο 32’. Ο Αουγκούστο έβγαλε υπέροχη 25αρα μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, βρίσκοντας τον Μιτρίτσα που σκόραρε με κεφαλιά.

Ο Αναστασίου έφυγε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους διαμαρτυρόμενος για τις διαιτητικές αποφάσεις, έχοντας μάλιστα και συζήτηση σε έντονο ύφος με τον Ρασβάν Λουτσέσκου (περνώντας μπροστά από τον πάγκο του ΠΑΟΚ). Ωστόσο, επέστρεψε κανονικά για το δεύτερο μέρος.
Ο Παναιτωλικός άρχισε με τον Μεντόσα αντί του Μόρσεϊ στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας αρκετά απειλητικές διαθέσεις. Εκείνος που είχε, βέβαια, την πρώτη καλή στιγμή ήταν ο ΠΑΟΚ με το ανέβασμα και το διαγώνιο σουτ του Τέιλορ (47’).

Ωστόσο, εν συνεχεία ακολούθησε ένα κρεσέντο ευκαιριών για την ομάδα του Αγρινίου. Ο Ντίας απείλησε αρχικά στο 52’, για να έρθει η φάση του 59’, όπου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Βέργου, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, σκοράροντας με κεφαλιά.

Κι άλλες καλές στιγμές από Παναιτωλικό (62’ με εντυπωσιακή εκτίναξη του Πασχαλάκη στο μακρινό σουτ του Λούι και 66’ με Ντουάρτε). Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ανακάτεψε την τράπουλά του, έριξε εντός αγωνιστικού χώρου τους Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Εσίτι και Σφιντέρσκι, παραμένοντας όμως με ένα φορ. Εντέλει, εκείνος που φρόντισε να του αποβάλει το άγχος ήταν ο Σίντκλεϊ στο 80′. Ο αριστερός μπακ των φιλοξενούμενων προωθήθηκε και με σουτ με το δεξί εντός της περιοχής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Πασχαλάκης στο 88′ είπε «όχι» με το στήθος στην τεράστια ευκαιρία του Καρέλη με την κοντινή προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ