aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπόπειρα βιαιοπραγίας εις βάρος της έγραψε η Φραπάρ στο φύλλο αγώνα - Παίκτης του Άρη...

Απόπειρα βιαιοπραγίας εις βάρος της έγραψε η Φραπάρ στο φύλλο αγώνα – Παίκτης του Άρη αποπειράθηκε να την κλοτσήσει!

Βαρύ αναμένεται να είναι το κατηγορητήριο για τον Άρη μετά τα όσα συνέβησαν στο φινάλε του τελικού, καθώς η Γαλλίδα ρέφερι Φραπάρ έχει γράψει στο φύλλο αγώνα για απόπειρα βιαιοπραγίας εις βάρος της!

Θα έχει -όπως αναμενόταν- και τρίτο ημίχρονο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη!

Όπως μετέδωσαν Νίκος Αθανασίου και Άρης Ασβεστάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από το Πανθεσσαλικό, η Στεφανί Φραπάρ έχει γράψει, μεταξύ άλλων, στο φύλλο αγώνα ότι υπήρξε απόπειρα βιαιοπραγίας εις βάρος της! Θυμίζουμε, μετά τη λήξη του τελικού άνθρωποι του Άρη, παίκτες, αλλά και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης, επιτέθηκαν φραστικά στη διαιτητή Φραπάρ, κυνηγώντας τη μέχρι τη φυσούνα! Τελικά, η Γαλλίδα πήγε με τη συνοδεία αστυνομικών στα αποδυτήρια.

Το ακόμη πιο φοβερό είναι ότι κάποια στιγμή επιχείρησε να βγει, προκειμένου να πάει να πάρει το μετάλλιό της στην απονομή, αλλά και πάλι της την «έπεσαν» άνθρωποι των «κίτρινων», με αποτέλεσμα να ξαναμπεί στα αποδυτήρια και να μην ξαναβγεί!

Όπως, λοιπόν, μετέδωσαν οι δύο ρεπόρτερ, η Γαλλίδα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα για απόπειρα βιαιοπραγίας, με τον Ασβεστά να τονίζει ότι δεν αναφέρει επαφή, αλλά ότι παίκτης του Άρη, συγκεκριμένα, αποπειράθηκε να την κλοτσήσει!
Σε κάθε περίπτωση, το κατηγορητήριο αναμένεται να είναι πολύ βαρύ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ