aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθηνών: Με μία αλλαγή και την συνταγή «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Άρη

ΑΕΚ Αθηνών: Με μία αλλαγή και την συνταγή «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Άρη

Την προσοχή της στην αναμέτρηση της Κυριακής (10/4, 19:30) κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1, έχει στραμμένη η ΑΕΚ.

Ένα παιχνίδι σημαντικό στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο (η «Ένωση» στο +1 από τους Θεσσαλονικείς και τον Παναθηναϊκό) και το οποίο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναμένεται να προσεγγίσει χωρίς πολλές αλλαγές -σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας- σε σχέση με το πρόσφατο εκτός έδρας ντέρμπι (1-1) του «δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αυτή τη φορά ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει πολλές περισσότερες διαθέσιμες επιλογές στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, ο Οφρυδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Σιμόες και Ανσαριφάρντ. Αντίθετα, μετρά τις επιστροφές των Τζαβέλλα και Βράνιες. Επίσης, στην προπόνηση της Παρασκευής (8/4) μπήκε και ο Μάνταλος, όπως και ο Γέβτιτς. Την ίδια ώρα όλα τα τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα βγήκαν αρνητικά.

Παρόλα αυτά, η ενδεκάδα του «Γ. Καραϊσκάκης» -όπου η ΑΕΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, μπορώντας να αποχωρήσει ακόμα και με το «τρίποντο»- αναμένεται να είναι πάνω-κάτω η ίδια. Στην εστία θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς. Τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικεί από τον Ρότα ο Μισελέν, ενώ ο Μοχαμάντι θα τοποθετηθεί λογικά στο απέναντι άκρο.

Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν δύο εκ των Τζαβέλλα, Βράνιες και Μήτογλου, ενώ το πολωνικό δίδυμο στα χαφ, Σιμάνσκι και Κριχόβιακ, δεν σπάει με τίποτα.

Ο Αραούχο θα αρχίσει στην κορυφή του 4-2-3-1, με τους Γκαρσία, Άμραμπατ και Τσούμπερ (από δεξιά προς τα αριστερά) να θεωρούνται οι πιθανότερες επιλογές για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ