aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στον Παναθηναϊκό ο Λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αφού στο ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν ψηλά στη λίστα των «πρασίνων» για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και το πρωί της Τετάρτης (21/12) είχε ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο «Λύμπε» επιστρέφει στο «τριφύλλι», αντικαθιστώντας τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Έτσι, πλέον, το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών είναι η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας. Μάλιστα, ο Λυμπερόπουλος θα έχει συνάντηση και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη προκειμένου να σχεδιάσουν το μέλλον του Παναθηναϊκού και να δουν πως θα κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, η επιστροφή του Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό δεν είναι η μόνη, αφού επιστρέφει και ο Τάκης Φύσσας αναλαμβάνοντας τις «πράσινες» Ακαδημίες στη θέση του Γιάννη Σαμαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ