aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στένεψαν τα όρια

Στον πολύ σημαντικό μεθαυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει πάση θυσία τη νίκη στη Νέα Σμύρνη. Το ματς είναι πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί του ο «Θρύλος» θα βρει μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία και φέτος είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δεν έχουν άλλα περιθώρια και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να φύγουν με το διπλό από την έδρα των κυανέρυθρων.

Ο Τάκης Λεμονής περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο και να βγάλουν πάθος και τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες είχε ρίξει το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι και προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του «Θρύλου».

Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Πανιώνιο και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ώστε να πετύχουν τον στόχο τους. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό των ανθρώπων, αλλά και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού υπάρχει μόνο ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Μόλις πάρουν το διπλό και τελειώσει το ματς στη Νέα Σμύρνη, τότε θα στρέψουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι με την Μπαρσελόνα…

Εν τω μεταξύ τον τρόπο που θα αξιοποιήσει καλύτερα τον Μεχντί Καρσελά ψάχνει ο Τάκης Λεμονής. Ο Μαροκινός εξτρέμ είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας. Γι’ αυτό, και όπως έγραψε ο «Γαύρος», ο Λεμονής σκέφτεται να του αλλάξει θέση και να τον χρησιμοποιήσει από εδώ και πέρα ως αριστερό εξτρέμ!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει τον Καρσελά στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπου διέπρεψε φορώντας τις φανέλες των Σταντάρ Λιέγης, Μπενφίκα και Γρανάδα. Ο κόουτς με την αλλαγή της θέσης περιμένει από τον 28χρονο να πάρει τα πάνω του και να βοηθήσει την ομάδα τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι. Ο Καρσελά άλλωστε είναι ένα πολύ σημαντικό «γρανάζι» για τη μηχανή του Ολυμπιακού και ο Λεμονής περιμένει πολλά από τον Μαροκινό.

Με τον πρόεδρο στη Βαρκελώνη

Το «παρών» στις εξέδρες του «Καμπ Νου» θα δώσει ο μεγαλομέτοχος των ερυθρόλευκων στην πρώτη «μάχη» με τους Καταλανούς για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον Τύπο, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, προκειμένου να δείξει τη στήριξή του στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας σε μία ακόμα δύσκολη αποστολή. Οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν το «συγκρότημα» του Ερνέστο Βαλβέρδε, την Τετάρτη (18/10) για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Ισπανό προπονητή και δεν αποκλείεται να έχουν συνάντηση κατά την παρουσία του στην πόλη της Καταλονίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ