aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτέλνουν τον Γιοβάνοβιτς στο «τριφύλλι»

Στέλνουν τον Γιοβάνοβιτς στο «τριφύλλι»

Στον Παναθηναϊκό μετά την συμφωνία με τον Γιάννη Μπουζούκη και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας προσπαθούν να εξασφαλίσουν δύο τουλάχιστον μετεγγραφές (πρώτιστα) σε χαφ και εξτρέμ προκειμένου να δουλέψει η ομάδα αρτιότερα και να εμπλουτίσει το έμψυχο δυναμικό της. Ειδικά δε στα χαφ-εξτρέμ, όπου υπάρχει έλλειψη λύσεων, το τεχνικό επιτελείο έχει ρίξει το βάρος του στις συγκεκριμένες γραμμές και την αναζήτηςη ποιοτικών λύσεων τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, δημοσιογραφικοί κύκλοι, κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον 26χρονο Σάσα Γιοβάνοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος μεσοπιθετικός, με ύψος 1,84, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό χαφ εξτρέμ και επιθετικός ενώ καλύπτει και τις τρεις θέσεις μεσοεπιθετικά.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει κάποια προφανή πλεονεκτήματα. όπως για παράδειγμα πως είναι ελεύθερος ενώ το κασέ του φαντάζει προσιτό για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Με τους «πράσινους» να τσεκάρουν εξονυχιστικά – έτσι κι αλλιώς – κάθε αξιόλογη περίπτωση, παίκτη πασπαρτού, σε ό,τι αφορά τις θέσεις που αγωνίζεται, χωρίς πάρα ταύτα να προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, με κάθε ποδοσφαιριστή που βολιδοσκοπούν.

Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς που άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Παρτιζάν και πέρασε από αρκετές ομάδες στην καριέρα του -όχι πάντως, ιδιαίτερα μεγάλης εμβέλειας συλλόγους- αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν με τα χρώματα της Αυστριακής Βόλφσμπεργκερ και είχε 17 συμμετοχές , σχεδόν όλες ως αλλαγή.

Φαντάζει εκ πρώτης άποψης δύσκολο να αποτελέσει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, ωστόσο το κίνητρο του είναι μεγάλο ώστε να φορέσει τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας. Ο Νίκος Νταμπίζας, στη λίστα του οποίου βρίσκεται ο παίκτης σύμφωνα με τους Σέρβους συναδέλφους, έχει αποδείξει στο παρελθόν πως ζυγίζει πολλά κριτήρια σε κάθε επιλογή του. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε το όνομα στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ