aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣενάριο για Ντανίλο και Παναθηναϊκό

Σενάριο για Ντανίλο και Παναθηναϊκό

Η ονοματολογία για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Η παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στον πράσινο πάγκο δίνει αφορμή για νέα σενάρια τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθημερινά. Το τελευταίο από αυτά θέλει τον προπονητή του Παναθηναϊκού να εξετάζει την περίπτωση ενός πρώην παίκτη του.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Ντανίλο ο οποίος αγωνίζεται στην Ουντινέζε. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Messangero, Εμανουέλε Τζουλιανέλι, ο Στραματσόνι έχει προσεγγίσει ήδη την ιταλική ομάδα για την απόκτηση του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παουλίστα πριν μεταγραφεί στην Ατλέτικο Παραναένσε το καλοκαίρι του 2005. Εκεί παρέμεινε για τέσσερις χρονιές με την Παλμέιρας να είναι ο επόμενος σταθμός του στην πατρίδα του. Εκεί θα μείνει για τρία χρόνια πριν μετακομίσει στο “Φρίουλι”. Ο 32χρονος στόπερ έχει γεμάτες χρονιές με την Ουντινέζε από το 2011 όταν και μετακόμισε στην Ιταλία.

Πρόκειται για μία καλή περίπτωση η οποία όμως έχει τις δικές της δυσκολίες. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ και το κασέ του Ντανίλο ανέρχεται στις 750.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ