aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣε καλό δρόμο η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό

Σε καλό δρόμο η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca», ο Ιβάν Κουεγιάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η έγκυρη ισπανική εφημερίδα στη διαδικτυακή της έκδοση, ο Ισπανός γκολκίπερ απάντησε θετικά στην πρόταση των ερυθρόλευκων. Όπως «πηγάζει» από τον Ολυμπιακό συγκεκριμένος παίκτης πιθανότατα να αποκτηθεί, αλλά τη δεδομένη στιγμή υπάρχει προτεραιότητα για μετεγγραφές σε άλλες θέσεις.

«Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν από την μετακίνηση του Γκερέρο στην ομάδα του Πειραιά και έγιναν μέσω των ίδιων εκπροσώπων. Η απόφαση του Κουεγιάρ αποδίδεται στους καλούς οικονομικούς όρους, αλλά και στο γεγονός ότι ο νέος προπονητής της Λεγανιές, Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, αναζητά καινούριο τερματοφύλακα. Παρότι στη Λεγανιές υπάρχει δυσαρέσκεια για τη μετεγγραφή του Γκερέρο λόγω της στάσης του ατζέντη του, με τον Ολυμπιακό οι σχέσεις είναι καλές. Η μετεγγραφή του Κουεγιάρ δεν έχει ακόμη κλείσει, αλλά ένα μικρό ποσό θα την ολοκληρώσει», αναφέρουν οι Ισπανοί.

Όσον αφορά στην προσπάθεια αποκτήσεις του Ντομίνγκος Ντουάρτε, τις τελευταίες ημέρες προκύπτει η πληροφορία από ο Οτζίτζα Οφόε θα μετακομίσει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ και την ίδια ώρα, από τα πορτογαλικά δημοσιεύματα προκύπτει πως Ίβηρας χαφ μετράει αντίστροφα για τη μετεγγραφή του στους Πειραιώτες. Δύο μετεγγραφικές υποθέσεις οι οποίες φαίνεται πως «κολλούν» μεταξύ τους και ίσως προκύψει… πήγαινε-έλα σε λίγες ημέρες από Πειραιά – Λισαβόνα και αντίστροφα.

Κάπως έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξει τράμπα ανάμεσα στους δύο συλλόγους, με τον Πορτογάλο χαφ να δείχνει έτοιμος να συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς στους «ερυθρόλευκους». Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να δηλώνουν άγνοια για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους πρόποδες των αυστριακών Άλπεων και συγκεκριμένα στο Ζέεφελντ όπου θα χτιστεί ενόψει της επόμενης σεζόν. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν μέχρι τις 5 Ιουλίου, ενώ σε αυτό το διάστημα θα δώσουν και δύο φιλικά με την Βάτενς (στις 30/6) και την Μποτοσάνι (στις 4/7).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ