aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρώτη κουβέντα με Δώνη

Το θέμα της αδειοδότησης είναι απόλυτη προτεραιότητα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και όλο το βάρος έχει πέσει στη συγκεκριμένη υπόθεση και -κυρίως- στις συζητήσεις για την αλλαγή ποινής για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες. Όλα τα υπόλοιπα θέματα έχουν πάει αρκετά πίσω, ωστόσο οι Πράσινοι μέχρι να αποκτηθεί τεχνικός διευθυντής, θα κάνουν κάποιες κινήσεις αναφορικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων. 

Μετά την πρόσφατη πρόταση ανανέωσης που έγινε σε νεαρούς παίκτες, σειρά παίρνει ο Χρήστος Δώνης και οι Πράσινοι πρόκειται να καλέσουν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό μετά το Πάσχα για να γίνει η πρώτη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ακούσουν τα «θέλω» του Δώνη και σκοπεύουν να προτείνουν στον 24χρονο ποδοσφαιριστή τριετές συμβόλαιο με ελαφρώς αυξημένες αποδοχές.

Επιθυμία των Πράσινων είναι να διατηρήσουν τον Δώνη στο σύλλογο, αφού ο παίκτης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και έχει βοηθήσει σημαντικά το Τριφύλλι στην εφετινή σεζόν, ενώ είναι -παρά το νεαρό της ηλικίας του- ο παλαιότερος εξ’ όσων αγωνίζονται στην ομάδα και εκ των αρχηγών του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ