aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προχωράει για μέσο η ΑΕΚ

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις επαφές για την απόκτηση ενός μέσου, μετά από σχετική εισήγηση του Ζοσέ Μοράις, ο οποίος εκεί εντοπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Σουηδό τεχνικό διευθυντή την Κυριακή και του έκανε τις εισηγήσεις του, για το ρόστερ της ομάδας. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως προτεραιότητα για την Ένωση αποτελεί η απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος θα δώσει λύσεις στην τεχνική ηγεσία, πίσω από τους Γιόχανσον και Σιμόες. 

Ο Μαϊστόροβιτς από την πλευρά του ενημέρωσε τον τεχνικό της Ένωσης για τους παίκτες, που έχει ξεχωρίσει και τις επαφές που έχει κάνει. Ο Μοράις από την πλευρά του, θα μελετήσει τους συγκεκριμένους παίκτες και στη συνέχεια θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις. Παράλληλα, ο προπονητής της Ένωσης φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση και ενός επιθετικού, ειδικά αν δε συνεχιστεί η συνεργασία με τον Πέκχαρτ.

Όσον αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ελληνική και ξένη αγορά, όμως η συγκεκριμένη μετεγγραφή δεν αποτελεί προτεραιότητα. Ο Μοράις αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα την προετοιμασία της ομάδας του για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά. Οι Λέσκοτ, Χριστοδουλόπουλος, Τσιγκρίνσκι και Βάργκας, θα απουσιάσουν από το συγκεκριμένο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ