aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Περιμένοντας το «ναι» του Μοντανιέ!

Ο Γάλλος τεχνικός είναι στο Holliday Inn με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και αναλύουν όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (ρόστερ και όχι μόνο) εν αναμονή της θετικής απάντησης. Για εμπλοκή λόγω Λανς, γράφουν οι Γάλλοι.

Αυτή τη στιγμή, ο Φιλίπ Μοντανιέ είναι μαζί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και μιλάμε για συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, το ρόστερ του και όχι μόνο, κοινώς τις ανάγκες ενίσχυσης και τα ως τώρα δεδομένα σε αυτό (σ.σ. ποδοσφαιρικό τμήμα).

Αναμφισβήτητα το γεγονός ότι η κουβέντα έχει πάει στη λεπτομερή ανάλυση του υπάρχοντος δυναμικού και των αναγκών αυτού, καταδεικνύει μια θετική πρόθεση και από τις δύο πλευρές και ξεκαθαρίζουμε πως σε ό,τι αφορά την οικονομική διαφορά που υπήρχε, το ζήτημα φαίνεται να λύνεται.

Η επίσκεψη στα Σπάτα
Ο Μοντανιέ συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του αλλά και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, επισκέφθηκε -εκτός από τα γραφεία της ΠΑΕ- και το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, όπου και τσέκαρε τις εγκαταστάσεις και όλους τους χώρους, όπως αναμενόταν και συμβαίνει με έναν υποψήφιο προπονητή, σχηματίζοντας μάλιστα αρκετά καλή άποψη.

Οταν βρέθηκε στα Σπάτα, έγινε ακόμη πιο θετικός στο ενδεχόμενο να πει το «ναι» και να αναλάβει τον πάγκο της ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να θεωρείται και δεδομένο αν δεν προκύψει deal και δεν δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Τι ισχύει με τις υπογραφές!
Δεν αποκλείεται μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά τα μεσάνυχτα, να πληροφορηθούμε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία και έδωσαν τα χέρια οι δύο πλευρές. Αυτό που μοιάζει δύσκολο ως απίθανο να ακούσουμε και να δούμε, είναι ο Μοντανιέ να υπογράψει το συμβόλαιο του πριν φύγει για Γαλλία. Κι αυτό διότι ο Γάλλος πετάει πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου για το Παρίσι και ταυτόχρονα αναμένεται αν και εφόσον πει το «ναι» στην ΑΕΚ, να έρθει αρχές ερχόμενης εβδομάδας στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και να υπογράψει το συμβόλαιο. Από την στιγμή που θα πει το «ναι», θα είναι εντελώς τυπικό το θέμα. Και αυτό περιμένει η ΑΕΚ: Το «ναι» του Μοντανιέ.

«Κοντά στη Λανς ο Μοντανιέ»
Την ίδια ώρα, στη Γαλλία εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Φιλίπ Μοντανιέ είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την Λανς. Είναι κάτι που δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα και θα δούμε τις επόμενες μέρες τι ακριβώς θα γίνει. Προφανώς ο Μοντανιέ μπορεί να υπογράψει στη Λανς ή όπου αλλού θέλει αν δεν τα βρει με την ΑΕΚ αλλά στην Ενωση θέλουν να πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουν τις προσεχείς ώρες τη θετική απάντηση του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ