aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάρτι της Κέρκυρας στο Περιστέρι!

Θρίαμβος της Κέρκυρας στο Περιστέρι. Η Κέρκυρα πήρε άριστα με την απόδοσή της κόντρα στον Ατρόμητο, που είχε δύο αποβολές, (δεύτερη κίτρινη Κεϊτά στο 45’+3’ και Γκουγκούδη στο 66’ που έκανε «μαύρο» ντεμπούτο) επικρατώντας 4-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Το σκορ άνοιξε ο Επστάιν στο 4’ και στο 63’ έφτιαξε το δεύτερο τέρμα των «Φαιάκων» που έγινε με αυτογκόλ του Λαζαρίδη ύστερα από γύρισμα του Γερμανού. Ο Ντουαλά έκανε το 3-0 στο 79ο λεπτό, ο Φυτανίδης μείωσε στο 82’ με κεφαλιά και ο Γεωργακόπουλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 87ο λεπτό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Γκουγκούδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Ούμπιδες, Μπρίτο (56′ Ντάουντα), Τόνσο (68′ Μπαγκά), Βασιλείου (46′ Κυριακίδης), Λε Ταλέκ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Ζορντάο, Σπίνουλας, Γκόμες, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (73′ Παμλίδης), Επστάιν (83′ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (59′ Κόντος), Ντουαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ