aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: «Κλειδώνει η συμφωνία με Στραματσόνι, θέλει Γουακάσο»

Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει η συμφωνία με Στραματσόνι, θέλει Γουακάσο»

Στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αντρέα Στραματσόνι ως το 2018 αναφέρονται οι Ιταλοί, φέρνοντας στο προσκήνιο ακόμα ένα όνομα που φέρεται να έχει στη λίστα του ο τεχνικός του Τριφυλλιού.

Μόνο η ανακοίνωση των «πρασίνων» απομένει για να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα της γειτονικής χώρας. Οπως σημειώνεται το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο «Στράμα» θα έχει διάρκεια ως το 2018, ωστόσο για μία ακόμα επισημαίνεται ο όρος που φέρεται να έχει βάλει ο 39χρονος τεχνικός: Η παραμονή των Μπεργκ και Ζέκα στο ρόστερ. Εκείνο δε που συμπληρώνουν οι Ιταλοί, είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα δώσει κι ένα αρκετά μεγάλο μπάτζετ στον Στραματσόνι για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα στο ίδιο δημοσίευμα του «tuttocalcioestero» έρχεται στο προσκήνιο ένα νέο όνομα που φαίνεται να απασχολεί μεταγραφικά το Τριφύλλι. Ο λόγος για τον Γκανέζο εξτρέμ Γουακάσο Μουμπάρακ της Ρούμπιν Καζάν, που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Λας Πάλαμας. Παράλληλα σημειώνεται και το ενδιαφέρον για τους Ιμπάρμπο, Μάουρι που έχει ήδη γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ