aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Αγώνας δρόμου του Εμβιλά για το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός Π.: Αγώνας δρόμου του Εμβιλά για το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ

Ο έμπειρος Γάλλος χαφ, Γιαν Εμβιλά, έχει ένα χτύπημα στο πόδι του ικανό να τον κρατήσει εκτός για τον Ολυμπιακό για ένα διάστημα αρκετών ημερών.

Ο Γιαν Εμβιλά έμεινε εκτός αποστολής για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο έχοντας υποστεί τραυματισμό από χτύπημα στο πόδι του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος Γάλλος μέσος θα επιχειρήσει να είναι ΟΚ και να δώσει το παρών στο επερχόμενο ντέρμπι Πρωταθλήματος (της Stoiximan Super League 1) με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 26η αγωνιστική.

Θα είναι και η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της πρώτης τη τάξει κατηγορίας (και φυσικά πριν αρχίσουν τα play offs). Δεν είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει αλλά θα το… παλέψει. Το ματς αυτό με την ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί για τις 12 Μαρτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ