aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Αισιοδοξία για Χριστοδουλόπουλο

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Χριστοδουλόπουλο

Αισιόδοξα μηνύματα φέρεται να λαμβάνουν στον Ολυμπιακό σχετικά με την απόφαση που θα πάρει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ ΑΕΚ και Χριστοδουλόπουλου για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν για τα καλά στο… κόλπο για τον διεθνή άσο. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει καταθέσει αρκετά δελεαστική πρόταση στον Χριστοδουλόπουλο και μάλιστα στο μεγάλο Λιμάνι φαίνεται να λαμβάνουν αισιόδοξα μηνύματα σχετικά με τις αποφάσεις του παίκτη, όπως αναφέρει η “Live Sport”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον του 31χρονου μεσοεπιθετικού εκτιμούν ότι πιθανότατα του χρόνου θα αγωνίζεται στους Πειραιώτες και θα γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που θα έχει φορέσει τη φανέλα και των τεσσάρων “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ